kyoto calling
Havenpersclub ”Kyoto” Rotterdam

Huldiging van de Havenman 2009
Erik Hietbrink
, bestuursvoorzitter van de STC-Group / Scheepvaart en Transport College, werd maandagavond 11 januari 2010 ingehuldigd als Havenman van het Jaar 2009. De ceremonie vond plaats aan boord van de Smaragd I, die lag aan de Westerkade in Rotterdam. ”Kyoto”-lid Gerrit de Boer maakte de foto’s.

”Kyoto”-voorzitter Theo Jongedijk verwelkomt Hans Vervat in diens hoedanigheid van wethouder van economische zaken. Havenondernemer Vervat werd in 2001 benoemd tot Havenman van het Jaar. Op de achtergrond Havenvrouw 2004 Mai Elmar en president- directeur Hans Smits van Havenbedrijf Rotterdam.

Het dankwoord van de nieuwbenoemde Havenman. V.l.n.r. burgemeester Ahmed Aboutaleb, ”Kyoto”-voorzitter Theo Jongedijk en Erik Hietbrink.

Bloemenhulde voor Erik Hietbrink en zijn echtgenote Mathilde.

De nieuwe Havenman poseert met zijn eerderbenoemde collega’s en de burgemeester van Rotterdam. Eerste rij v.l.n.r. Wout Boer, Jan Rijsdijk, Mai Elmar, Cees Weima, Erik Hietbrink, burgemeester Ahmed Aboutaleb, Cees van den Boer, Ben Vree en Henk Molenaar. Daarachter Pim de Lange met achter zich Hans van de Lande, Hans Vervat, Pieter van der Vorm met achter zich Wim Pesselse, Jaap Kuiper met achter zich Roel den Dunnen en Peter Goedvolk, Rutger van Slobbe, André Kramer, Carel van den Driest met achter zich Hans van Zonneveld, en Gerrit Wormmeester.

Pagina Erik Hietbrink  |  Terug naar boven
penning_2007